Jump to content


Photo

Connection error


  • Please log in to reply
30 replies to this topic

#1 wee!

wee!

    New Recruit

  • Members
  • Pip
  • 2 posts
  • Coat of arms
  • Bronze Colonel

Posted 13 December 2016 - 10:43 AM

Since this morning the server repeatedly signaled "Connection Error" when I start a match. I am using Google Chrome. Can somebody debug or help me.



#2 Gwynplaine

Gwynplaine

    Sergeant

  • Banned
  • PipPipPipPipPipPip
  • 426 posts
  • Coat of arms
  • Silver Sergeant

Posted 13 December 2016 - 02:21 PM

Yes, MaxRoelofs and I can confirm that neither one of us could log in to the site. Error Code 2048...whatever that means.


"I try to think, but nothing happens!"

#3 Lonello

Lonello

    Colonel

  • Moderators
  • 1,741 posts
  • Coat of arms
  • Platinum Spy

Posted 13 December 2016 - 04:40 PM

MaxRoelofs and I 

True addicts will know first hand I guess ;)

 

But I just checked and found nothing wrong there and were able to play my game, after first getting kicked off ofcourse, but that's on my own system.


Lo

#4 Späher

Späher

    Miner

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 190 posts
  • Coat of arms
  • Platinum Sergeant

Posted 13 December 2016 - 05:00 PM

Error Code 2048 can´t connect



#5 Lonello

Lonello

    Colonel

  • Moderators
  • 1,741 posts
  • Coat of arms
  • Platinum Spy

Posted 13 December 2016 - 05:08 PM

OK, I'll check with Admin now.


Lo

#6 Späher

Späher

    Miner

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 190 posts
  • Coat of arms
  • Platinum Sergeant

Posted 13 December 2016 - 05:14 PM

Thanks



#7 kdog82

kdog82

    New Recruit

  • Members
  • Pip
  • 2 posts
  • Coat of arms
  • Bronze Spy

Posted 13 December 2016 - 08:14 PM

Yes.  I am also having connection problems.  My world has been shattered and I'm going through stratego withdrawl


  • maxroelofs likes this

#8 Attila de Haan

Attila de Haan

    New Recruit

  • Members
  • Pip
  • 1 posts
  • Coat of arms
  • Bronze Major

Posted 13 December 2016 - 09:00 PM

Same problem here... any news?

 

Thanks en good luck finding the bug.



#9 queenbee1

queenbee1

    Captain

  • Tournament Manager
  • 974 posts
  • Coat of arms
  • Gold Scout

Posted 13 December 2016 - 10:32 PM

Too funny. This was happening last night and I thought it was my computer. Then my hard drive died and I am using my new computer, but I needed a backup anyway. I always said one day this site will just go dark. Jumbo didn't pay the server fees and now we will have to all go to gravon and play.



#10 dutchkillers

dutchkillers

    Sergeant

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 402 posts
  • Coat of arms
  • Platinum General

Posted 14 December 2016 - 12:10 AM

what about metafroge


First lesson dutch wins second lesson first learn lesson one.dutch the warrior


#11 dutchkillers

dutchkillers

    Sergeant

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 402 posts
  • Coat of arms
  • Platinum General

Posted 14 December 2016 - 12:10 AM

metaforge


First lesson dutch wins second lesson first learn lesson one.dutch the warrior


#12 The Prof

The Prof

    Major

  • NASF Committee
  • 1,431 posts
  • Coat of arms
  • Platinum Scout

Posted 14 December 2016 - 12:53 AM

No games at metaforge involving two humans for the past month

 

http://metaforge.net...p?startIndex=-1



#13 Losermaker

Losermaker

    Sergeant

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 390 posts
  • Coat of arms
  • Platinum Marshal

Posted 14 December 2016 - 12:55 AM

does it actually still work?



#14 maxroelofs

maxroelofs

    Major

  • Dutch Tournament Manager
  • 1,035 posts
  • Coat of arms
  • Platinum Marshal

Posted 14 December 2016 - 02:05 AM

Don't worry, they will fix it. :)


To watch stratego videos: https://www.youtube....HOHXWONQMsVcOLA

#15 wee!

wee!

    New Recruit

  • Members
  • Pip
  • 2 posts
  • Coat of arms
  • Bronze Colonel

Posted 14 December 2016 - 04:17 AM

Since this morning the server repeatedly signaled "Connection Error" when I start a match. I am using Google Chrome. Can somebody debug or help me.

the game works on Firefox



#16 TalonsHand

TalonsHand

    New Recruit

  • Members
  • Pip
  • 6 posts
  • Coat of arms
  • Bronze Marshal

Posted 14 December 2016 - 04:32 AM

I have been unable to get in with Chrome but I seem to be able to get in with IE.   So for those needing their Strateg0 fix try switching to IE or FireFox.  



#17 JudyDago

JudyDago

    New Recruit

  • Members
  • Pip
  • 1 posts
  • Coat of arms
  • Bronze Spy

Posted 14 December 2016 - 05:09 AM

I've been having this problem for the past 3 days too but it works on IE.  The problem is that Chrome used to work perfectly whereas with IE the board locks up and glitches out on a regular basis. In what may be a related note, Google Finance has been giving me problems for the past 3 days as well as it cannot recognize certain stock symbols.  Something is wrong in Google-land for sure!



#18 queenbee1

queenbee1

    Captain

  • Tournament Manager
  • 974 posts
  • Coat of arms
  • Gold Scout

Posted 14 December 2016 - 06:49 AM

Edge is logging in or what some refer to as IE, but Chrome is not working as of 0549 GMT. I have heard others have had success with Chrome and not Firefox. I think the problem is not with Google, but with this site.



#19 sevenseas

sevenseas

    Major

  • Banned
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1,037 posts
  • Coat of arms
  • Platinum Marshal

Posted 14 December 2016 - 08:05 AM

MS Edge (Yuck!) works fine but google chrome does not. I suggest if you're having problems try using a  different browser.


I play as Sevenseas & Don't Cry

#20 Gwynplaine

Gwynplaine

    Sergeant

  • Banned
  • PipPipPipPipPipPip
  • 426 posts
  • Coat of arms
  • Silver Sergeant

Posted 14 December 2016 - 08:15 AM

Yesterday, I tried Firefox, Google Chrome, Opera, Safari, and another compatible browser...ALL non-functioning. While I was online with maxroelofs, he experienced the same problem–we have completely different computer systems, we have different internet service providers, and we live in different countries...it is very unlikely that the problem is outside of this website, but rather with the site itself.

 

P.S. My Chrome works here, but the others still do not.


Edited by Gwynplaine, 14 December 2016 - 08:17 AM.

"I try to think, but nothing happens!"




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users