Jump to content


Photo
- - - - -

iPhone on T-Mobile network fails to connect


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 mazuzam

mazuzam

    Bomb

  • Members
  • PipPipPip
  • 62 posts
  • Coat of arms
  • Gold Lieutenant

Posted 21 August 2018 - 12:07 AM

I have a new iPhone 8 on a T-Mobile network which fails to connect to server. There is no problem if the phone is on Wi-Fi network.

Internet search brought up topics of ipv4 vs ipv6. Apparently T-Mobile stopped using ipv4.

Is this the problem?
Does anyone else have the same issue?

#2 Fks

Fks

    Major

  • NASF Committee
  • 1,122 posts
  • Coat of arms
  • Platinum Marshal

Posted 21 August 2018 - 02:14 AM

I have a new iPhone 8 on a T-Mobile network which fails to connect to server. There is no problem if the phone is on Wi-Fi network.

Internet search brought up topics of ipv4 vs ipv6. Apparently T-Mobile stopped using ipv4.

Is this the problem?
Does anyone else have the same issue?

I am on an Iphone x and 6 tried both with T-Mobile both works fine..

Maybe re download the app.


Proud Member of the North American Stratego Federation (NASF)

http://forum.strateg...18/#entry461226


#3 mazuzam

mazuzam

    Bomb

  • Members
  • PipPipPip
  • 62 posts
  • Coat of arms
  • Gold Lieutenant

Posted 21 August 2018 - 02:34 AM

Can you check on google what is your IP? (Type: what is my IP) Is any of them ipv6?

I have checked and on mine does not work when ip is ipv6.

Edited by mazuzam, 21 August 2018 - 02:34 AM.


#4 mazuzam

mazuzam

    Bomb

  • Members
  • PipPipPip
  • 62 posts
  • Coat of arms
  • Gold Lieutenant

Posted 21 August 2018 - 12:55 PM

I have Stratego MP for iPhone. I have noticed that this is not available anymore in the App Store. No updates may have caused the issue.

Advise anyone?

#5 Fks

Fks

    Major

  • NASF Committee
  • 1,122 posts
  • Coat of arms
  • Platinum Marshal

Posted 21 August 2018 - 04:20 PM

I have Stratego MP for iPhone. I have noticed that this is not available anymore in the App Store. No updates may have caused the issue.

Advise anyone?

The app is still there and I can still run it.. This might be a problem on your end. Although I still would suggest Emailing  Customercare@stratego.com With any questions or problems regarding the app.


Proud Member of the North American Stratego Federation (NASF)

http://forum.strateg...18/#entry461226





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users